Pagini

Idei amenajare bucatarie cu living open space

In ultimul timp majoritea proprietarilor de case si apartamente doresc amenajarea camerei de zi tip open space .Acest lucru creaza un confort deosebit si binenteles mai mult spatiu de relaxare.
Sursa foto : https://www.facebook.com

amenajare bucatarie cu living open space

amenajare living open space constanta
Ideea de open space a devenit din ce in ce mai populara chiar si la noi, fiind adoptata nu doar in amenajarea caselor, ci si in cea a apartamentelor, multi dintre proprietarii acestora recurgand la demolarea peretilor care despart bucataria de living.
Idei amenajare bucatarie cu living open space
Si asta pentru ca amenajarea in plan deschis este o amenajare practica si moderna care ajuta la marirea vizuala a spatiului, la sporirea luminozitatii si la repartizarea mai eficienta a mobilierului si celorlalte elemente decorative noteaza casadex.ro Ce trebuie sa iei in calcul in cazul unei amenajari in plan deschis .

Idei amenajare bucatarie cu living open space
Presupunand ca ai toate avizele necesare pentru desfiintarea peretelui despartitor dintre bucatarie si living, te poti apuca de treaba. Insa ar trebui sa stii chiar inaintea inceperii lucrarilor de demolare cum vrei sa arate acea incapere la final.
Idei amenajare bucatarie  living open space
 Nu uita ca, fiind amenajate in plan deschis, de acum incolo cele doua incaperi vor comunica, asa ca este foarte important ca finisajele, decoratiunile si mobilierul celor doua zone sa se imbine armonios, completandu-se reciproc. De exemplu, daca inaintea acestei transformari bucataria era decorata in nuante de galben si verde, iar in living predominau piese de mobilier sau elemente decorative albastre si mov, dupa desfiintarea zidului despartitor va trebui sa renunti la mobilierul si accesoriile uneia dintre cele doua camere si sa alegi altele noi, intrucat combinatiile cromatice amintite mai sus nu au nimic in comun. Impartirea pe zone a unui open space Pe langa zona dedicata prepararii mancarii si cea dedicata livingului un open space contine si o arie destinata locului de luat masa. Practic, prin contopirea celor doua incaperi, se face loc si pentru o a treia: diningul. De regula, acesta este folosit pentru a delimita vizual cele doua zone principale ale spatiului comun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FAQ's

Design interior

Count Down

Arhitectura

Theme Option

Abonati-va la blog

Welcome Notice

Get in Touch

Email Subscribe Option

Mobila Italia

Categories

Lenjerii de pat hotel

Oferta lenjerii

Lenjerii de pat

Lenjerii Altinbasak

Amenajare living

Banner2