Pagini

Parchet lemn triplustratificat Karelia

Am descoperit pe un site de profil parchet din lemn de stejar triplu stratificat Karelia. Peste parchetul din lemn triplustratificat Karelia nu s-a asternut niciodata praful uitarii si nici nu s-au cunoscut urmele degradarii provocate de timp, pastrandu-si frumusetea, stralucirea si pretiozitatea neatinse.
Sursa foto : www.nikydecor.ro
parchet-lemn-stratificat-Karelia-Oak-Dark-chocolate 3s
In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale acestui parchet, trebuie sa mentionam structura sa triplustratificata din molid finlandez in stratul de baza si cel de mijloc din lemn de esenta nobila in stratul superior. Aceasta structura speciala, ii confera o serie de proprietati speciale, precum rezistibilitate, flexibilitate, conductibilitatea uniforma si de durata a caldurii. Aspectul elegant cat si protectia impotriva factorilor externi nocivi este oferita de catre lacul in 5 straturi care aduce un plus de stralucire si rafinament.
parchet-lemn-stratificat-Karelia-Merbau-3s
Alegerea parchetului pentru placarea pe o pardoseala incalzita se face in functie de trei criterii: - rezistenta termica a parchetului ; - stabilitatea dimensionala ; - tipul de finisaj al parchetului: lac sau ulei.
parchet-lemn-triplustratificat-Oak Promenade grey FP
Rezistenta termica depinde de modul in care este structurat parchetul (multi, dublu sau triplustrat) si implicit de grosimea si esenta lemnului din care este fabricat. Parchetul triplu stratificat asigura o mai buna stabilitate dimensionala si o conductibilitate termica superioara in raport cu parchetul masiv. Parchet incalzire pardoseala.
parchet-triplu-stratificat-Country stejar
 Diferentele in ceea ce priveste rezistenta termica intre diferitele tipuri de parchet, la modul general, ar fi: - Parchet masiv 20 mm grosime - 0,13 m2K/W - Parchet triplustratificat 14 mm grosime - 0,09 m2K/W - Parchet dublustratificat 10 mm grosime - 0,07 m2K/W
parchet lemn stejar black pepper Karelia

Parchet-stratificat-stejar-vanilla-mat-Karelia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FAQ's

Design interior

Count Down

Arhitectura

Theme Option

Abonati-va la blog

Welcome Notice

Get in Touch

Email Subscribe Option

Mobila Italia

Categories

Lenjerii de pat hotel

Oferta lenjerii

Lenjerii de pat

Lenjerii Altinbasak

Amenajare living

Banner2